Direct een KOERIER in of rond ZWOLLE nodig? Bel: 06-37036952

Direct een prijsopgaaf voor uw koerier in Kampen

Spoedkoerier Kampen - Goedkope koerier Kampen

 

Bent u op zoek naar een goedkope spoedkoerier in Kampen, neem dan contact op met Jeffex.nl - Spoedkoerier Kampen. Wij kunnen uw spoedrit voor u verzorgen tegen een lage prijs. Wij vervoeren vrachten tot maximaal 500kg maar ook brieven, documenten en pakketten natuurlijk. Bij Jeffex.nl weet u van te voren exact welk bedrag u kwijt bent voor uw spoed koeriersrit. 

 

Ook voor normale koeriersritten kunt u terecht bij Jeffex.nl, neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 06-37036952. 

 

 

Heeft u een pakket, brief of document te vervoeren welke snel en betrouwbaar op ieder gewenst adres in Europa moet aankomen? Neem dan contact met ons op. Voor slechts € 0,38 per kilometer en een starttarief van € 15,-.

Spoedkoerier Kampen -  Goedkope koerier Kampen

 

Spoedkoerier Zwolle - slechts € 0,38 per kilometer 
Naam  
E-mail  
Datum Transport  
Gewenste ophaaltijd  
Van (postcode & plaats)  
Naar (postcode & plaats)  
Plaats hier uw bericht (en wat u wilt vervoeren)  

Direct een prijsopgaaf ontvangen voor uw transport? Vul onderstaand contactformulier in en u ontvangt direct een prijsopgaaf.

Spoedkoerier ZwolleSpoedkoerier Kampen, Spoedkoerier Wezep, Spoedkoerier Hattem, Spoedkoerier Dalfsen, Spoedkoerier Nieuwleusen, Spoedkoerier Ommen, Spoedkoerier Wijhe, Spoedkoerier Windesheim, Spoedkoerier Wythmen, Spoedkoerier Hasselt, Spoedkoerier Ijsselmuiden.